Aktualita
MANUÁL: Příručka maloproducenta
08/20/2008 - Informace, uvedené v této brožuře slouží pro zlepšení orientace v problematice, nemohou ovšem nahradit studium příslušných předpisů ani konzultace s pracovníky veterinární správy.
Jednotná evropská legislativa, upravující faremní zpracování a prodej farmářkých produktů ze dvora, která umožňuje díky své flexibilitě uzpůsobit požadavky podmínkám daného podniku a společně s pracovníky veterinární správy hledat přijatelná řešení – hygienicky vyhovující a ekonomicky únosná pro danou farmu. Přitom je třeba mít stále na zřeteli cíle hygienických předpisů, tedy bezpečnost a sledovatelnost potravin a vysokou úroveň ochrany lidského zdraví a zájmů spotřebitelů. A také skutečnost, že primární odpovědnost za bezpečnost potravin nese provozovatel potravinářského podniku.
Více informací na http://www.thinktank.cz/index.php?id=269
Soubor ke stažení: Příručka ke stažení ve formátu PDF.
Autor: TES
| tento projekt je spolufinancován evropským sociálním fondem EU a státním rozpočtem české republiky | podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci Finančního mechanismu EHP a Norského finančního mechanismu prostřednictvím Nadace rozvoje občanské společnosti |
